Testo 552
digitale vacuümmeter

175,00

Zeer nauwkeurig, stevig en praktisch: de Testo 552 digitale vacuümmeter. Ideaal voor het vacumeren van koelsystemen of warmtepompen.

Artikelnummer: 45-552 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Wanneer u als installateur dient te voldoen aan de BRL100 houdt er rekening mee dat de fabrieksspecificaties van deze meter ruimer zijn dan de nauwkeurigheidseisen uit de BRL100!!

Vacumeren is een van de belangrijkste zaken als het aankomt op het installeren of servicen van koudemiddelen of  airconditioning systemen: gas, vocht en olie moeten verwijdert worden. Daarom moet de absolute druk van een systeem gemeten worden.

Dat is precies waar de Testo 552 digitale vacuümmeter voor is ontworpen: de vacuümmeter biedt u zeer nauwkeurige informatie over het systeem en kan zelfs de kleinste verschillen in de absolute druk meten. Dit betekent dat u altijd kan voldoen aan de fabrieksspecificaties. Een visueel alarm gaat onmiddelijk af bij het overschrijden van een grenswaarde.

Doordat de digitale vacuümmeter conform klasse IP42 is (waterdicht en stofdicht), is de vacuümmeter bijna ongevoelig tegen vocht en vuil