Testo 110
thermometer

102,00

Koelruimtes, koelkasten of buiten: de testo 110 digitale temperatuurmeter komt uit de kast als de temperatuur begint te dalen. Door de NTC technologie kan de temperatuurmeter zijn werk doen onder de koelste omstandigheden.

Beschrijving

Min 20 graden Celsius, voor de meeste onder ons is dit echt koud. Maar voor anderen maakt het deel uit van hun dagelijks werk. Mensen die temperatuurmetingen moeten uitvoeren in deze omstandigheden hebben te maken met grote uitdagingen. De Testo 110 temperatuurmeter helpt met het uitvoeren van temperatuurmetingen in dit soort omstandigheden. Ideaal voor gebruik buiten en in koelruimtes.

  • Nauwkeurigheid waar u op kunt vertrouwen, ook bij lage temperaturen door de NTC technologie: koelruimtes, koelkasten of buiten. Slechts een paar van de mogelijke meetlocaties waar de Testo 110 temperatuurmeter u kunt voorzien van nauwkeurige meetresultaten.
  • Speciale eigenschappen: groot en duidelijk display met twee regels, instelbare grenswaarden, akoestisch alarm, min/max waarde herkenning; auto-hold, bevriest laatste meting.
  • Groot aanbod van optionele NTC voelers: er zijn een groot aantal voelers beschikbaar, zoals voor bevroren levensmiddelen, dompel-/steekvoelers, oppervlaktevoelers en meer. Kies de voeler die het best bij uw werkzaamheden past.
  • Overige accessoires:  van de TopSafe vaatwasserbestendige case, tot de Testo turbo printer voor printjes op locatie.

Wat leveren wij:
Testo 110 digitale temperatuurmeter, batterijen.

Let op: u heeft een temperatuurvoeler nodig om de temperatuurmeter te kunnen gebruiken. De nauwkeurigheid van de metingen hangt af van de nauwkeurigheid van de voeler en meetinstrument.