Testo 570-2
4 weg digitale manifold

779,00

De Testo 570-2 een digitale manifold die alle functionaliteiten van oude meetinstrumenten en gereedschappen combineert in één meetinstrument. Het koeltechnische meetinstrument kan meet, analyseert en logt o.a. druk, temperatuur, elektriciteit en vacuüm.

Beschrijving

De Testo 570-2 digitale manifold maakt het leven niet alleen makkelijker, het meetinstrument neemt ook een last van uw schouders.

De Testo 570-2 vervangt een groot aantal meetinstrumenten en gereedschappen uit uw koffer, er is veel minder nodig voor het onderhoud en service aan koelsystemen en warmtepompen. De digitale manifold meet, analyseert en logt druk, temperatuur, elektriciteit en vacuüm. Deze meetgegevens worden ook nog eens opgeslagen. Van het eerste servicemoment tot aan de foutenanalyse van een koelsysteem.

  • 999 uur aan intern geheugen: helder gestructureerd, eenvoudig volgen van loggen
  • Real time metingen en grafische weergave: de “EasyKool” software geeft de meetgegevens weer in een eenvoudige manier, hiermee worden fouten sneller opgespoord
  • Opzoeken en uitprinten van meetprotocollen: hiermee kunnen metingen opgezocht worden, uitprinten van de meetprotocollen kan met de optionele testo printer
  • De 40 meest voorkomende koudemiddelen zijn al opgeslagen in het meetinstrument: updates voor andere koudemiddelen kunnen gratis worden uitgevoerd met de “EasyKool” software
  • Twee temperatuur gecompenseerde druksensoren meten de hoge- en lagedruk snel en betrouwbaar. De temperatuur wordt automatisch berekend.
  • Drie temperatuur connectiepunten voor sensoren: bereken oververhitting en onderkoeling tegelijkertijd. Meet parallel de omgevingstemperatuur, bijvoorbeeld in een koelruimte
  • Geïntegreerde vacuümmeting: betrouwbare metingen tijdens het vacumeren van koeltechnische systemen en warmtepompen
  • Automatische warmtepompmodus – niet nodig om de slangen te verwisselen
  • Overige mogelijkheden: temperatuur gecompenseerde dichtheidstesten en de automatische omgevingsdruk compensatie

Standaard worden er twee tangvoelers meegeleverd die rechtstreeks op de leidingen aangesloten kunnen worden zodat de temperatuur snel en veilig gemeten kan worden. Er is een breed assortiment aan sensoren verkrijgbaar voor het meten van temperatuur, elektriciteit en oliedruk.

De Testo 570-2 is een compacte, stevige en gebruiksvriendelijke manifold van een vierweg ventielblok met vier aansluitingen en een inspectieglas. De Testo 570-2 zorgt ervoor dat uw werkzaamheden, service en onderhoud snel, veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

De stevige behuizing beschermd de Testo 570-2 digitale manifold tegen stoten, met de ophanghaak kunt u de manifold veilig ophangen gedurende de meting. Het grote, verlichte display maakt de meetwaarden goed afleesbaar, ook in het donker.

Wat leveren wij:

Testo 570-2 digitale manifold met vierweg ventielblok, Klem/temperatuursensor, “EasyKool” PC software (gratis download), USB kabel, systeemkoffer, netstroomadapter, kalibratieprotocol, batterijen.