Testo 550
2 weg digitale manifold

329,00

De Testo 550 digitale manifold maakt het werken aan koelsystemen en warmtepompen aanzienlijk eenvoudiger. De manifold kan gebruikt worden voor 60 koudemiddelen, berekend oververhitting en onderkoeling automatisch en kan ook gekoppeld worden aan de handige smartphone/tablet App. De App maakt het bedienen en het verwerken van meetresultaten aanzienlijk eenvoudiger.

Beschrijving

Werkt u dagelijks met koelsystemen en warmtepompen? Dan is de Testo 550 2-weg manifold uw partner in crime. De manifold heeft zo veel functies dat u een gedeelte van uw gereedschapskist rustig thuis kunt laten.

 • Snel en nauwkeurig meten van hoge- en lage druk met twee temperatuur gecompenseerde druksensoren, automatische detectie van verdampings- en condenstemperatuur.
 • Twee temperatuuraansluitingen voor aansluitbare temperatuurvoelers voor gelijtijdige berekening van oververhitting en onderkoeling: handmatige berekeningen zijn niet meer nodig.
 • Twee tangvoelers voor temperatuur worden meegeleverd. Als ze direct op de buizen worden geplaatst levert dit nauwkeurige metingen van de oppervlaktetemperatuur op.
 • Wisselen van slangen is niet meer nodig: automatische wissel naar warmtepompmodus
 • 60 koudemiddelen opgeslagen in de manifold: de manifold beschikt over de meest belangrijke koudemiddelen en, afhankelijk van het koudemiddel, heeft u geen verschillende manifolds meer nodig (updaten kan via de App).
 • Daarnaast heeft de 2-weg manifold andere functies en eigenschappen zoals het weergeven van de verschiltemperatuur en de temperatuur gecompenseerde lektest.
 • App voor de manifold: verbind de manifold met uw smartphone/tablet!

Installeer de gratis App voor de Testo 550 digitale manifold op uw smartphone/tablet en profiteer van een flink aantal handige zaken:

 • Op afstand monitoren van metingen: volg de meting op uw smartphone/tablet, waardoor u niet bij de manifold hoeft te blijven. Bereik van maximaal 20 meter.
 • Weergave van meetgegevens op uw smartphone/tablet: u kunt de meting volgen met zowel de actuele meetwaarden als in een grafische weergave op uw smartphone/tablet. Zeer handig als u het koelsysteem aan het inregelen bent.
 • Handige rapportage functies: gebruik de App om meetresultaten op te slaan (pdf of csv) en ze direct via e-mail te versturen. Als u een foto heeft gemaakt van de meetlocatie met uw smartphone/tablet kunt u deze invoegen.
 • Koudemiddel update: gebruik de App voor updates van koudemiddelen en zorg ervoor dat uw manifold altijd up to date is. Het is ook mogelijk om minder koudemiddelen in te stellen. De App is geschikt voor zowel Android als iOS. Zodra de App is gedownload kan er een verbinding worden gemaakt tussen manifold en smartphone/tablet via Bluetooth.

Het robuuste 2-weg ventielblok is gemaakt uit metaal, heeft drie aansluitingen en drie slangkoppelingen en is bijzonder gebruiksvriendelijk. De stevige behuizing beschermd de Testo 550 digitale manifold tegen schokken en stoten (beschermklasse IP42). De ophanghaak zorgt ervoor dat de manifold stabiel hangt tijdens de meting. Met het grote en verlichte display kunnen de meetwaarden altijd afgelezen worden, ook in de slechtste omstandigheden.

Wat leveren wij:
Testo 550 digitale 2-weg manifold inclusief twee tangvoelers voor temperatuur, koffer, batterijen en App (kan gedownload worden).

Extra informatie

Gewicht 1.2 kg
Afmetingen 22 × 12.5 × 7 cm
Meetbereik

-50 … +150 °C

Nauwkeurigheid

±0,5 °C

Resolutie

0,1 °C

Voeleraansluiting

2 x Plug-in (NTC)